Головна » 2017 » Січень » 3 » Фітотерапія при гострих респіраторних захворюваннях
11:45
Фітотерапія при гострих респіраторних захворюваннях

З приходом зими мимоволі перед кожним з нас виникає питання : як зміцнити свій організм і не допустити застудних та інфекційних захворювань? А якщо все-таки вже хвороба атакувала, то як не як не перевантажувати себе ліками, хімічними препаратами, стресами?
Звичайно, в лікуванні застудних та інфекційних захворювань можуть допомогти лікувальні препарати рослинного походження. Успіх лікування залежить від правильного вибору засобів, до яких чутливий збудник інфекційного захворювання. При ГРЗ необхідно застосовувати лікарську сировину з противірусними і протимікробними властивостями.
Як розібратися у тонкощах системного підходу до фітотерапії у лікуванні та профілактиці гострих респіраторних захворювань (ГРЗ), своїми рекомендаціями діляться спеціалісти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького в статті : Фітотерапія при гострих респіраторних захворюваннях // Квіти України. - № 6.- С. 23-24.

Підготувала В. Максимчук

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 145 | Додав: Bibliograf | Теги: препарати , противірусні , інфекційні , профілактика , лікувальні , Хвороба , захворювання , ліки | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]