Головна » 2013 » Квітень » 15 » Фестиваль сторітелінга
16:35
Фестиваль сторітелінга
А чи бували Ви на фестивалі сторітелінга ? Що Ви знаєте про культ вогню? До речі всі жителі Південно-Африканської Республіки обожнюють культ вогню, люблять влаштовувати відпочинок з обов’язковим приготуванням барбекю, а потім сидіти біля вогнища та спостерігати за вечірнім небом. Давня традиція – сидіти біля вогнища всім племенем та розповідати про природу, життя, світ та його закони, супроводжуючи все піснями та танцями. Це справжнє дійство! Неймовірна музичність темношкірого населення ПАР дивує, захоплює . А ще 11 офіційних мов Південно-Африканської Республіки: афріканес, венда, зулу, коса, дебеле, свати, північний сото, сесото, тсвана, тсонго і, нарешті. англійська. Для жителя Європи, крім транснаціональної сучасної архітектури, все решта: звичаї, їжа, одяг, темп життя, – в Африці незвично, неординарно. Самі африканці жартують, що в них свій час…повільний, розмірений, нікуди не поспішаючий. Хочете дізнатися більше про країну, в якій листя з’являється в вересні, а ще детальніше - про бібліотеки цієї далекої країни, тоді читайте:
Казаченкова Л. А. Где листья распускаются в сентябре или африканские впечатления россиянки / Любовь Казаченкова // Современная библиотека. – 2013. - № 8. – С. 45-57.





Можливо ви маєте свої власні спогади про африканську землю, вам доводилось спілкуватись з її населенням - то розкажіть нам, напишіть.
Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 628 | Додав: Bibliograf | Теги: сторітелінг , мистецтво розповідати історії , бібліотеки , пар , країнознавство , африка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 1
1 Олег
Інформація зацікавила. Не знала, що в Африці , зокрема в ПАР 11 офіційних мов.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]