Головна » 2019 » Березень » 6 » Еволюція грошей
11:10
Еволюція грошей

Капуста, бабло, фарш, калим, бариш, грошенята, башлі, засоби для існування – називайте їх як завгодно, гроші однаково важливі. Християни вважають, що любов до них – то корінь зла. Для генералів вони – рушійна сила війни, для революціонерів – кайдани робітничого класу. Але чим насправді є гроші?

Книга Ніла Фергюсона «Еволюція грошей. Фінансова історія світу/ пер. з англ. – Київ : Наш формат. – 384 с. – це фінансова історія людства від її витоків у давній Месопотамії часів Хаммурапі до останніх потрясінь на так званій Планеті Фінансів.

Шотландський історик Ніл Фергюсон досліджує гроші, розповідаючи про еволюцію фінансів в історії людства. Гроші – це рушійна сила прогресу, але люди про них так мало знають. Фінансове невігластво шкодить не менш за природні катастрофи. У книжці висвітлено основні фінансові поняття та концепції, розтлумачено причини останньої потужної світової економічної кризи.

Якщо вас цікавить історія фінансів, банків, акцій, чи що саме робить гедж-фонд познайомтесь із цим виданням.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 147 | Додав: texnik | Теги: Історія , фінанси , еволюція грошей | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]