Головна » 2016 » Січень » 11 » Єва Хутка «Негаснуча зоря»
17:28
Єва Хутка «Негаснуча зоря»

Хутка Є. К. Негаснуча зоря: сімдесят слав. літ: історія район. преси / Є. К. Хутка . - Володимирець : Володимир. рай. друк., 2015 . - 334с.

Книга Хуткої Єви Кузьмівни – це унікальне дослідження володимирецької журналістки, яке немає аналогів на теренах Рівненщини. Сорок років свого творчого життя авторка віддала рідній газеті «Володимирецький вісник». Праця присвячена 70-річчю виходу в листопаді 1943-го першого номера газети «Кармелюк» (орган Володимирецького підпільного райкому КП(б)У та партизанського загону імені Кармелюка), який і був першопочатком і першоосновою нинішньої місцевої газети.

У виданні висвітлена історія районної газети, в якій відобразилась часточка життя всіх журналістів і поліграфістів, які протягом семи десятків років, від покоління до покоління, творили її не лише своїм розумом і талантом, а й серцем.

Ця книга стане у пригоді краєзнавцям, історикам, культурологам, журналістам, а також широкому загалу читачів.

Своє унікальне дослідження з авторським зверненням та побажаннями читачам Єва Кузьмівна подарувала відділу акумуляції краєзнавчих документів та бібліографії, де з ним і можна ознайомитись.

І. Козюхно

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 549 | Додав: kraeznavzi | Теги: Історія , Журналісти , газета , вісник , Володимирець | Рейтинг: 1.5 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]