Головна » 2016 » Березень » 28 » ЕЛІКСИР ЖИТТЯ
09:09
ЕЛІКСИР ЖИТТЯ

Корейська традиційна медицина корінням сягає доісторичних часів – приблизно 3000 р. до н. е. Про це свідчать знайдені на території кам’яні та кісткові голки, що є найдавнішою археологічною знахідкою, пов’язаною з акупунктурою .

У Країні ранкової свіжості диплом лікаря отримують лише відмінники навчання. Лише 0,5% загальної кількості студентів медичних вишів складають екзамени і отримують диплом. Тобто до кваліфікаційних дипломів допускаються кращі із кращих.

В основі традиційних східних методів лікування лежать чотири основні принципи: лікувати не хворобу, а причину; розглядати будь-яку хворобу в цілісній системі всього організму; організм кожної людини тісно пов’язаний із навколишнім світом і здатен до самовідновлення; кожна людина унікальна, має індивідуальну енергетичну конструкцію. Іншими словами, мета лікування, відповідно до філософії східної медицини, полягає у відновленні природного балансу життєвої енергії в організмі пацієнта.

При лікуванні майже усіх хвороб застосовують ліки на основі цілющого кореня женьшеню. «Ліки від усього» – так дослівно перекладається ботанічна назва.

Протягом двох тисячоліть женьшень у Кореї вважається «лікарською рослиною номер один». За даними археологів, корейці почали культивувати її приблизно 1200 років тому. Тепер у Республіці Корея щороку вирощують понад 3 тис. тон «цілющого кореня від усіх хвороб». Цим займаються тисячі фермерів, вони переважно здають отриманий урожай у Корейську женьшеневу корпорацію. Женьшень перетворився на один із символів країни, став її національною гордістю.

Невідомі факти про культивування «еліксиру життя» у статті: Заворотна М. Дивись у корінь! / М. Заворотна // Пропозиція. – 2016. – № 2. – С.40-43.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 411 | Додав: texnik | Теги: корейська медицина , корінь , женьшень | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]