Головна » 2015 » Липень » 23 » Електронне урядування – шлях до формування соціально відповідальної держави
09:29
Електронне урядування – шлях до формування соціально відповідальної держави

Розвиток електронного урядування за сучасних умов в Україні є надзвичайно важливим, оскільки воно здатне забезпечити ефективне управління, підвищити якість та швидкість надання адміністративних послуг, забезпечити прозорість прийняття рішень, знизити рівень корупції, зекономити значні кошти, пов’язані з витратами на канцелярські товари та відрядження.

Становлення електронної демократії в Україні покликане не лише прискорити європейську інтеграцію, а й стати потужним поштовхом до підвищення рівня життя простих українців, забезпечити усвідомлення відповідальності за прийняті рішення конкретним чиновником, сформувати соціально відповідальну державу в цілому.

У статті Колосок А. Електронне урядування – шлях до формування соціально відповідальної держави / А. Колосок // Актуальні проблеми економіки. – 2015. – 2015. - № 6. - С. 417-421. здійснено аналіз стану електронної взаємодії систем органів влади Волинської області. Розкрито сутність поняття «електронне урядування», запропоновано заходи з його вдосконалення та наближення до міжнародних стандартів. На мою думку, тема статті буде цікава і не залишить байдужими широкий загал наших користувачів.

Підготувала В. Максимчук

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 277 | Додав: Bibliograf | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]