Головна » 2016 » Травень » 10 » ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ
17:36
ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ

Мальська М. П. Економіка туризму: теорія та практика : підручник / М. П. Мальська, М. Й. Рутинський, С. В. Білоус, Мандюк. – К. : Центр учбов. л-ри», 2014. – 544 с.

Економіка туризму є динамічною складовою загальної економіки країни і при подальшому розвитку туристичного ринку повинна якісно та обґрунтовано вирішувати економічні проблеми, які виникають в туристичній діяльності .

Важливим моментом в економіці країни є вибір критерію для низки питань, які виникають в туристичні діяльності. До таких питань відносяться ефективний розподіл обмежених туристичних продуктів і послуг та визначення їх ціни, використання одержаного доходу туристичної структури та можливі напрямки зростання прибутку, будівництво нових туристичних об’єктів та одержання кредитів і умов їх погашення, варіанти розміщення туристичних фірм тощо.

Економіка туризму безпосередньо вивчає поведінку людей, які вивчають, розподіляють обмінюють і споживають туристичний продукт на всіх рівнях даної сфери господарства з метою задоволення потреб значної частини населення в туристичних послугах.

Даний підручник містить системний виклад концепційних положень та прикладних аспектів економіки туризму у контексті сучасних вимог економічної освіти. Також викладено засади економічної теорії туризму, сутність і специфіку основних механізмів ринкової економіки туризму, а також фактори, які впливають на мікро- і макроекономіку, методи та засоби економічного регулювання туристичного бізнесу.

Видання буде корисним для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, науковців, бізнесменів, всіх тих, хто цікавиться економікою туризму.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 807 | Додав: texnik | Теги: економіка , туристичний бізнес , економіка туризму , туризм | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]