Головна » 2018 » Червень » 13 » Дзвін, №3, 2018
13:10
Дзвін, №3, 2018

У минулому році редакція журналу «Дзвін» провела творчий експеримент і видала декілька молодіжних номерів, у яких публікувались автори, що вперше запропонували свої твори, так і автори, які вже мають творчий доробок.
Зважаючи на неабияку популярність саме молодіжн их номер ів редакція наважилас я продовжувати цю традицію. І ось вже пропонуємо читачам третій молодіжний випуск часопису – Дзвін, №3, 2018. «Якби не галерея юних і дуже юних облич, що репрезентують розмаїття літературних жанрів і стилів, то читачі навряд чи відразу здогадалися б, що знову потрапили на свято художнього слова, своєрідний карнавал самобутніх молодих талантів і обдарувань», - говорить головний редактор часопису Юрій Коваль. У часописі Ви знайдете чудові поезії Юлії Браткіліної, Назара Данчишина, Катерини Міщук, Ростислава Кузика, Катерини Бойко; роман «Тихий дім» Артема Бебика; прозу Віталія Романа «Остання подорож деміурга»; новели Романа Сліпокоєнка, Міли Романюк,Тетяни Мацкевич; літературні дебюти Романа Береста, Іванни Банга, Лади Носко, Анни Проценко та ще багато-багато цікавого. Також у цьому номері журналу надруковані поезії нашої землячки Вікторії Ушарук і стаття про молоду талановиту художницю Христину Ковальчук.
Літературно-мистецький журнал «Дзвін» і надалі запрошує молодих авторів, художників та літературних організацій до співпраці.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 265 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]