Головна » 2018 » Вересень » 29 » Джессіка Бекол "Право на помилку"
11:42
Джессіка Бекол "Право на помилку"

З чого починається шлях до успіху? І що може трапитися на ньому? Чи справді люди, які досягли вершин і так багато говорять про «цінності навчання на помилках», могли коли-небудь помилятися?

Американська письменниця Джессіка Бекол вирішила глибше дослідити ці питання. В основі книжки «Право на помилку» — двадцять п’ять інтерв’ю з успішними жінками, які працюють у найрізноманітніших сферах: від мистецтва до фінансів та технологій.

Видатні й успішні жінки зізнаються, що саме їхні власні помилки та правильні висновки дозволили їм стати тими, ким вони є зараз. Розповіді про складні рішення, серйозні життєві ситуації, кумедні епізоди, а також безліч практичних порад — усе це допоможе молодим кар’єристкам не боятися робити помилки і йти вперед, а досвідченим — проаналізувати власний шлях і по-новому подивитися на всі свої перемоги та поразки. Це ідеальне чтиво для жінок, які лише починають власну кар’єру і прагнуть розвиватися, а також для кожного, на чию думку, успіх чекає лише на тих, хто ніколи не помиляється.

Історії про серйозні життєві ситуації, кумедні епізоди та найжорсткіші робочі моменти, а також безліч корисних порад — ось що ви знайдете на сторінках цієї книжки .

Наталія Васюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 125 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]