Головна » 2017 » Квітень » 19 » Доступ до якісної освіти
14:13
Доступ до якісної освіти

Цьогоріч Україна відкриває для майбутніх випускників із Донбасу й Криму ще більше можливостей. За звичною процедурою, щоб, як і торік, отримати український документ про загальну середню освіту (свідоцтво за 9 клас і атестат за 11), треба дистанційно закінчити школу. На сайті Міністерства освіти і науки зазначають, що обирати можна з трьох варіантів: для Криму — Міжнародна українська школа, для Криму і Донбасу — Школа екстернів або базові школи, які здійснюють навчання екстерном з елементами дистанційної освіти. Приїхати особисто треба буде лише раз-двічі на рік: пройти атестацію і отримати свідоцтво чи атестат зрілості . Причому в 2017 році для одинадцятикласників результати ЗНО із трьох предметів (українська мова і література, математика або історія України й предмет на вибір) зараховують як результати ДПА.
Під час проведення цьогорічної вступної кампанії врахували всі організаційні моменти, щоб система працювала надійно і завчасно. У 2017-му освітні центри функціонуватимуть з 19 червня до 30 вересня. Ті випускники, які не мають свідоцтва про освіту, атестата, навіть паспорта, можуть пройти атестацію, вступити до вишу і впродовж трьох місяців зробити весь комплект українських документів.
Детальніше про особливості вступу – 2017 читайте :
Ковалів І. Вступ - 2017 відкриває нові можливості / І. Ковалів // Урядовий кур'єр. - 2017. - № 68 /11квіт./. - С. 4.



Підготувала Костильова Л.

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 63 | Додав: Bibliograf | Теги: умови вступу , ДПА , ЗНО-2017 | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]