Головна » 2019 » Серпень » 6 » Дизайн зачіски
10:35
Дизайн зачіски

«Дизайнер – це художник,

ремісник, філософ»

Етторе Сотсасс

Талантом дизайнерів створюється увесь предметний світ, який оточує людину. Статус дизайнера у суспільстві останніми роками завоював високе положення. У значній мірі зростає престиж мистецтва створення прекрасного образу людини.

Дизайн зачіски – це особливий вид мистецтва, який перетворює зачіску у явище культури. Навчаючись такій цікавій професії, як дизайнер зачіски та макіяжу, необхідно по-справжньому любити перукарське мистецтво, розвивати художній смак, цікавитись новими напрямками моди, вчитись бачити людину в цілому – поведінку, зачіску, одяг. І малювати

У навчальному посібнику Лубянська С. П. Дизайн зачіски : навч. посіб. для професійної підготовки студентів у вищих навч. закладах мистецького профілю / С. П. Лубянська – Київ : Кондор, 2018. – 216 с., висвітлюються питання як формування, колір, дизайн, основні композиції зачіски, технологічна розробка нових моделей зачісок, напрямки художнього проектування та ін., що сприяють формуванню системи знань, навичок та умінь, необхідних для практичної роботи з художнього проектування арт-зачісок, популярних, перспективних моделей і колекцій.

Даний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів мистецького профілю, викладачів, а також буде цікавий для тих, хто працює у сфері перукарського мистецтва та прагне самовдосконалюватись.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 32 | Додав: texnik | Теги: моделі зачісок , арт-зачіски , дизайн зачіски | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]