Головна » 2017 » Листопад » 6 » Діагностика в системі управління
10:24
Діагностика в системі управління

Пріб К. А. Діагностика в системі управління : навч. посіб. / К. А. Пріб, Н. І. Патика. – Київ : Центр учбової літератури, 2016. – 432 с.

Діагностика є важливим інструментом управління підприємством, який забезпечує обґрунтованість прийняття управлінських рішень. Знання і вміння щодо здійснення діагностики набувають особливої актуальності у зв’язку з розвитком ринкових відносин в Україні та формуванням конкурентного середовища. Тому підготовка висококваліфікованих фахівців, які опанували теоретичні і методичні навички її здійснення відіграє важливу роль у поліпшенні економічної ситуації та формуванні ринкових відносин в Україні .

У посібнику систематизовані теоретичні знання та практичні навики з основи та методології проведення діагностики господарської діяльності та фінансово-економічного стану підприємства, визначення її місця в системі управління підприємством.

Матеріал навчального посібника подано за модульним принципом відповідно до структури навчальної дисципліни, містить теоретичний матеріал, запитання для самоконтролю, тестові завдання, ситуаційні вправи, термінологічний словник та список рекомендованої літератури.

Даний посібник розрахований на студентів, викладачів, менеджерів, працівників планово-економічної служби підприємств і організацій, консультантів. Запрошуємо до відділу інформації та документів виробничої тематики ознайомитись та скористатись даним виданням.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 394 | Додав: texnik | Теги: управління , підприємства , управлінські рішення , діагностика | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]