Головна » 2019 » Квітень » 30 » Десять успішних українських брендів
10:16
Десять успішних українських брендів

Чи можна створити свій бізнес та успішно розвиватися в Україні в епоху тотального занепаду економіки, закриття промислових підприємств, еміграції трудових ресурсів за кордон? Спробуйте, можливо і у вас вийде, як у тих бізнесменів про яких розповідається у книзі: 10 успішних українських брендів. – Брустурів : Дискус, 2017. – 192 с.

Це книга про найкращі компанії й організації, що діють нині на ринку України, та задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Історії про самовіддачу, про помилки й успіх, про тяжку, але натхненну працю. Засновники брендів розкривають власні стратегії розвитку розповідають, як вони виходили з кризових ситуацій і що дозволило їм вирізнитися з-поміж конкурентів. Історія кожного бренду супроводжується відвертим інтерв’ю із засновником, що розкриває його особистість. Книжка 10 успішних українських брендів стане джерелом унікального корисного досвіду й натхнення для тих, хто хоче змінювати себе і світ навколо.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 98 | Додав: texnik | Теги: кризові ситуації , стратегії розвитку , бізнес , створення бізнесу | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]