Буктрейлер на книгу Дена Брауна «Цифрова фортеця» = Digital Fortress - 10 Червня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Червень » 10 » Буктрейлер на книгу Дена Брауна «Цифрова фортеця» = Digital Fortress
11:13
Буктрейлер на книгу Дена Брауна «Цифрова фортеця» = Digital Fortress

Відомий американський письменник , журналіст , музикант Ден Браун  ( англ. Dan Brown)  народився 22 червня 1964 , в місті Екзетер , штат Нью-Гемпшир , США . Син вчителя математики і церковного органіста, Браун був прийнятий до підготовчого кампусу школи, де він захопився парадоксальним взаємозв'язком між наукою і релігією. Ці теми в кінцевому підсумку стають фоном його книг.  Написав кілька знаменитих творів, серед яких «Код да Вінчі» та «Янголи і демони» , що розповідають про таємниці в суспільстві, символіку, змови. Ці книги перекладені на більш ніж 40 мов та продані у кількості близько 90 мільйонів екземплярів (відомості за 2009 рік). Головний герой цих книг — Роберт Ленгдон , головна тема — історія та християнство, і, як результат, ставлення читачів до них неоднакове. Браун на своєму сайті зазначає, що його твори не є антихристиянськими, а його «Код да Вінчі» — «розважальна історія, яка сприяє духовним дискусіям».
Ми пропонуємо почитати його роман «Цифрова фортеця» = Digital Fortress, який розповідає про таємниці криптографії та АНБ ( Агентство національної безпеки США ). За жанром це детектив , техно-трилер . Це перший роман письменника, надрукований у 1998 році. Основні події роману зосереджені навколо діяльності підрозділу криптографії у Агентстві національної безпеки США .

На початку роману йдеться про смерть молодого японця Енсей Танкадо. Він намагається передати свій перстень але ніхто його не розуміє. Потім події книги розгортаються   читача в США . Молода шифрувальниця Сюзанна Флетчер мріє, що її коханий Девід Бекер освідчиться їй в коханні найближчими вихідними. Але терміновий телефонний дзвінок з роботи порушує всі її мрії. Тим часом професор Девід Бекер прибув до Севільї, щоб розшукати перстень Енсея Танкадо. Цифровою фортецею вважають реальний алгоритм, так званий «хробак», код якого неможливо розшифрувати. Але пізніше Сюзанна виявить, що цифрової фортеці не існує, а виставлена копія так званого "алгоритму" є вірусом. До того ж, її начальник, містер Стретмор, виявиться закоханим у Сюзанну,  і що найстрашніше — навіть вбивцею.

Прочитати книгу англійською можна у відділі обслуговування документами іноземними мовами.

Тетяна Панчук

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 239 | Додав: black | Рейтинг: 5.0 / 4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]