ДЕКОРУВАННЯ ПРЕДМЕТІВ ІНТЕР’ЄРУ - 23 Липня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Липень » 23 » ДЕКОРУВАННЯ ПРЕДМЕТІВ ІНТЕР’ЄРУ
09:25
ДЕКОРУВАННЯ ПРЕДМЕТІВ ІНТЕР’ЄРУ

Якщо у вас є бажання перетворити звичайні предмети інтер’єру на справжні твори мистецтва, використовуючи доступні всім матеріали: бісер, бусини, полімерну глину, фарби, тканини, скоч, клей тощо, в цьому вам допоможе видання Жукова І. Декорування предметів інтер’єру. Ручна робота. – Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2013. – 64 с. : іл .

Прикрашання будинку – це справжнє мистецтво, яке на жаль, вимагає значних витрат часу та коштів. У даному виданні, за допомогою поетапних інструкцій і кольорових фотографій розповідається, як самостійно прикрасити рамку для фотографії, настільне дзеркало, графін, свічник, вазу тощо. Можна точно дотримуватися детальних описів – і одержати вироби, які зображені на головних фотографіях, а можна експериментувати з кольоровою гамою елементів декору, що зробить речі особистими, лише вашими.

Щоб зробити свій будинок привабливим, ще затишнішим, раджу ознайомитись з виданням «Декорування предметів інтер’єру», яке знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 266 | Додав: texnik | Теги: інтер'єр , декор | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]