Головна » 2018 » Червень » 5 » Даніела Стіл Чари = Magic
15:06
Даніела Стіл Чари = Magic

Літо в розпалі. Час відпусток і подорожей. Здебільшого мандрівки запам’ятовуються колоритом нашого місця перебування, новими знайомствами, захопливими пригодами. Чудово, коли до скарбниці спогадів увійде й гарне проведення часу з книгою.

Кника, яка допоможе цікаво подолати шлях до омріяної місцини і зроблять вашу подорож більш захопливою – твір ''Чари'' Даніели Стіл. Роман авторки світових бестселерів переносить до Парижа, де бере свій початок пристрасна історія кохання. Романтична історія про чари Парижа. Біла вечеря — вишуканий бал у самому серці Парижа, на який можуть потрапити лише обрані. Однак цей романтичний вечір для трьох пар стає початком чарівних змін. Палкий італієць Грегоріо кинув дружину заради коханки, але невдовзі залишається один з маленькою дитиною. Він чекає на нове щастя… Жан-Філіп змушений заради роботи на рік покинути Париж і чарівну дружину Валері. Та незабаром до неї починає проявляти особливу увагу давній знайомий… Шанталь думала, що ніколи не зможе покохати, але незнайомий юнак зумів пробудити у її серці забуті почуття…

Як розгортаються події двалі, можна дізнатись, прочитавши книгою мовою оригіналу у відділі обслуговування документами іноземними мовами.

Галина Дроздюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 226 | Додав: black | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]