Cвяткові фігурки - 24 Вересня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Вересень » 24 » Cвяткові фігурки
16:51
Cвяткові фігурки

Кожна господиня, готуючись до свята, намагається вразити своїх гостей: новою стравою, додаванням до традиційного рецепту чогось особливого, кількістю страв, оформленням святкового столу…. Але коли гості несподівано з’являються на порозі, а в холодильнику – негусто і здивувати нічим, тоді можливо у нагоді і буде для Вас книга:

Моргунова М. Кумедн і фігурки з овочів, фруктів та ягід / К. Моргунова – Донецьк : «Видавництво СКІФ», 2012. – 64 с. : іл.

Автор книги пропонує приготувати страви, гідні захоплення, зі звичайних продуктів, швидко створити щось незвичайне. Так при створенні холодних закусок огірки можна перетворити на слонів, помідори – на собак, перці - на левів. На десерт зробити – лисенят із груш, кошеня з яблук. Такі фігурки можуть бути і прикрасою салатів. А якщо ваша дитина погано снідає, обідає і вечеряє, або відмовляється їсти корисні продукти, то автор рекомендує претворити прийом їжі на гру. Зробіть з моркви веселого зайця, завзяту гусеницю з помідорів та огірків, бегемота з ківі… і дитина граючись з’їсть ці забавні фігурки і отримає вітаміни.

Для виготовлення не знадобляться спеціальні інструменти, а для з’єднання та кріплення деталей фігурок із овочів - скористайтеся сметаною, майонезом (для дорослих), з фруктів та ягід – медом.

Корисною книга буде і для вихователів шкіл та садочків, для мам дошкільнят та школярів, що готуються до «Свята осені», які проходять з демонстрацією виставок-виробів з овочів та фруктів.

Цікаво!?

Завітайте у відділ інформації та документів виробничої тематики, книга чекає на Вас.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 195 | Додав: texnik | Теги: фігурки. овочі. фрукти | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]