Головна » 2017 » Липень » 11 » Cornelia Funke «Чорнильна кров»
13:34
Cornelia Funke «Чорнильна кров»

У 2005-му році журнал «Таймз» назвав Корнелію Функе найвпливовішою німкенею у світі. Її книги отримали безліч світових нагород, перекладені на декілька мов та отримали екранізацію. Роман «Король крадіїв» був удостоєний двох престижних американських премій у категорії «Краща дитяча книга року» і журнал “ Guardian ” помістив його на перше місце у стрічці свого хіт-параду дитячої літератури.

До початку своєї письменницької карєри авторка була соціальним працівником і займалась проблемами дітей-інвалідів. Саме тоді вона по-справжньому усвідомила цінність історій, які допомагали її підопічним відволіктися від сумної дійсності.

Книга «Чорнильна кров» - одна із трьох фантазійної Чорнильної трилогії та розповідає історію дванадцятирічної дівчинки Меггі, чий батько володіє надзвичайною силою – оживляти героїв книг і переносити їх до нашої реальності. В результаті випадкової події злий книжний персонаж потрапляє до нашого світу, а мама Меггі губиться десь у світі книги. Разом із своїми друзями та татом дівчинка стикнеться із безліччю пригод та намагатиметься повернути свою маму додому.

У відділі обслуговування документами іноземними мовами ви можете прочитати книгу Корнелії Функе «Чорнильна кров» у мові оригіналу та дізнатися закінчення дивовижної історії дівчинки Меггі.


Юлія Мещерякова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 38 | Додав: black | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]