Головна » 2019 » Травень » 27 » Чи дізнаємось правду про загибель Володимира Івасюка
17:46
Чи дізнаємось правду про загибель Володимира Івасюка

Володимир Івасюк — автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до спектаклів, а ще талановитий художник і фотограф.
Нинішнього травня минуло сорок років, як відійшов у Вічність Лицар української пісні. Якого саме дня це сталося, що з ним трапилося напередодні, ніхто не знає і дотепер, а може, як писав поет у присвяченому йому вірші, “…знає, та мовчить, де проліг його останній шлях”. Звичайно, у цього непокараного злочину є і виконавці, і свідки, і причетні до нього. Дехто з них ще живий, але скоро їх не стане. І вони досі мовчать. Уже сорок років. Чи не час нарешті назвати імена конкретних замовників і сказати народу правду про цю трагедію і наругу над славним сином українського народу — композитором Володимиром Івасюком? І “хто був той підступний злодій, який дав наказ вкоротити йому віку?”
Рутковська О. Чи дізнаємося правду про загибель Володимира Івасюка : до дня пам’яті Володимира Івасюка / О. Рутковська // Слово Просвіти. – 2019. - № 21. - С. 8-9.

Підготувала В. Максимчук

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 112 | Додав: Bibliograf | Теги: В. Івасюк , художник , фотограф , композитор | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]