Чарівний бісер - 1 Серпня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Чарівний бісер
01:28
Чарівний бісер

Сьогодні бісероплетіння переживає свій черговий розквіт.  Величезною популярністю користуються роботи, виконані винятково з бісеру. У відділ інформації та документів виробничої тематики надійшло ряд книг одного автора - Олени Вірко на допомогу тим, хто любить творити з бісеру чаруючі та захоплюючі прикраси, аксесуари та вишивати бісером ікони.

Виготовлення ікон з бісеру є чудотворним мистецтвом. Завдяки автору даної книги це мистецтво відкрите для багатьох:

Вірко О. В. Ікони з бісеру / О. В. Вірко. — Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2011. — 64 с. : іл..

У видання для вишивання включені 6 ікон, які супроводжуються кольоровими схемами,  докладними поетапними інструкціями з виготовлення й фотографіями як  виробу в цілому, так і його конструктивних елементів, вказана кількість бісеру  необхідних кольорів і час виконання. Особливе місце займають молитви зі  звертанням до Бога та святих, адже кожна ікона має мати чудотворну силу, здатну зціляти не тільки душу, а й тіло. Звернувшись до даного видання, у Вас є нагода стати власником унікальних ікон.

Мода постійно змінюється, а вироби з квітковим малюнком та аксесуари до вбрання її підкреслюють і доповнюють. Вироби з бісеру сьогодні доступні і гарні, а ще цей матеріал завдяки своїй широкій колірній гамі здатний відтворити фактуру пелюсток, листків, бутонів та стебел квітів. І якщо у Вас виникає бажання поповнити свою скриньку з прикрасами, то Вам не знайти кращих рекомендацій, які представлені у наступних книгах:

Вірко О. В. Прикраси з бісеру з елементами об’ємних квітів / О. В. Вірко. — Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2010. — 64 с. : іл..

Вірко О. В. Квіткові орнаменти  та об’ємні квіти в прикрасах з бісеру/ О. В. Вірко. — Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2012. — 64 с. : іл..

Вірко О. В. Прикраси з бісеру з квітковим орнаментом / О. В. Вірко. — Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2012. — 64 с. : іл..

Вірко О. В. Аксесуари з бісеру / О. В. Вірко. — Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2013. — 64 с. : іл..

У цих посібниках Ви знайдете моделі, у кожній з яких автор майстерно поєднала орнамент у вигляді певної квітки з об’ємними елементами цієї самої квітки.Таке сполучення досі  не застосовувалося при виготовленні прикрас, що дозволило створити унікальні вироби. Вироби, які Ви можете зробити  без проблем самостійно, точно дотримуючись наведених у посібниках покрокових інструкцій, а також детальних кольорових схем та фотографій. Схеми розташування бісерин і проходження крізь них нитки зображені просто і зрозуміло.

Прикраси та аксесуари з бісеру з елементами ваших улюблених квітів — це можливість заявити про себе так, як може лише справжня жінка – ненав’язливо й красиво!

Тож не зволікайте! Книги чекають на Вас, майстрині!

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 268 | Додав: texnik | Теги: вишивка бісером , аксесуари , бісероплетіння , прикраси квіткові з бісеру , ікони | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]