Цей день календаря... - 5 Лютого 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Лютий » 5 » Цей день календаря...
15:49
Цей день календаря...
Дати і події: календар знаменних дат. -   2014. -  № 1 (3). / уклад. В. Кононенко; Національна парламентська бібліотека України. - К., 2013. - 156 с.

Починаючи з 2013 року Національна парламентська бібліотека почала видавати видання у вигляді календаря знаменних дат - «Дати і події» , що виходить двічі на рік, і головною метою якого є інформування читачів про річниці визначних подій суспільно-політичного, наукового та культурно-мистецького життя.
Наша книгозбірня  отримала № 1(2) за друге півріччя 2013 року та № 1(3) за перше півріччя 2014 року. До цих випусків ввійшли відомості про дні заснування установ, закладів, дати державних, професійних та інших свят, фактографічні довідки про ювілеї видатних особистостей України та світу, які відзначатимуться в ці періоди
. До найвизначніших подій фахівці написали статті, наприклад: до 125-річчя від дня народження відомого світового актора Чарлі Чапліна, до 250-річчя Київського Арсеналу, до 450-річчя Вільяма Шекспіра, до 90-річчя режисера Сергія Параджанова та поета Булата Окуджави та інших визначних постатей. Всі ці матеріали доповнені вичерпними списками літератури, які включають праці, статті відомих особистостей-ювілярів, літературу про них, електронні ресурси, ілюстрації.
Видання буде цікавим як і для працівників закладів культури і освіти, так і для широкого кола читачів.



Підготувала пров. бібліотекар О. Самсонюк



Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 293 | Додав: Bibliograf | Теги: Події , дати знаменні , календар | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]