Головна » 2015 » Листопад » 14 » БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В ТОРГІВЛІ
10:25
БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В ТОРГІВЛІ

Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві : навч. посіб. / Г. В. Блакита, І. О. Гладій, О. М. Дзюба, О. Т. Бровко. – К. : «Центр учбової л-ри», 2014. – 288 с.

Сучасні умови господарювання підприємств в Україні зумовлюють необхідність підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації бухгалтерів, які зможуть ефективно працювати та забезпечувати правильність ведення обліку на підприємстві, займатися підготовкою необхідної інформації для прийняття управлінських рішень на основі глибоких знань з теорії та практики ведення бухгалтерського обліку і розуміння основних економічних понять .

Даний посібник дає змогу засвоїти теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства.

Посібник буде корисним для студентів, які отримують другу економічну освіту, аспірантів, викладачів та слухачів курсів, які бажають пройти перепідготовку та підвищити свою кваліфікацію.

Відділ інформації та документів виробничої тематики запрошує всіх бажаючих ознайомитись та скористатись даним виданням.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 498 | Додав: texnik | Теги: ресторанне господарство , торгівля , облік , бухгалтерія | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]