Головна » 2017 » Травень » 15 » БУДІВЕЛЬНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ
15:05
БУДІВЕЛЬНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ

Сукач М. К. Будівельні машини і обладнання : підруч. / М. К. Сукач. – К. : Вид-во Ліра-К, 2016. – 390 с.

Будівельна техніка є основою сучасної будівельної індустрії. Сучасні технології будівництва потребують постійного оновлення парку будівельної техніки, розширення її номенклатури, підвищення технічного рівня і поліпшення організації використання машин, зростання енергонасиченості, продуктивності, універсальності й виробничих можливостей машин .

Даний підручник складається з 15-ти розділів, які структурно об’єднані в п’ять навчальних модулів. У перших трьох – розглянуто особливості конструкцій, вибір, розрахунки та застосування сучасної будівельної техніки. Наступні два присвячені обладнанню, пристроям, інструменту та новітнім технологіям, які використовуються для влаштування систем водопостачання і водовідведення, систем теплогазопостачання та вентиляції, наведені правила і заходи з охорони праці та навколишнього середовища, безпечної експлуатації будівельної техніки.

Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів, які навчаються таким спеціальностям як: «Водопостачання та водовідведення», «Теплогазопостачання та вентиляція», «Гідротехнічне будівництво», «Екологія та охорона навколишнього середовища» завітати до відділу інформації та документів виробничої тематики ознайомитись та скористатись новим виданням.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 416 | Додав: texnik | Теги: будівельна техніка , обладнання , Машини | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]