Головна » 2018 » Листопад » 3 » Бов Б’єрг ’’ Ауергаус’’
11:23
Бов Б’єрг ’’ Ауергаус’’

Бов Б’єрг - німецький письменник. Автор книг: романи ’’Deadline’’ (’’Дедлайн’’, 2008), ’’Ауерхаус’’ (2015), збірки коротких оповідань ’’Die Modernisierung meiner Mutter’’ (’’Модернізація моєї мами’’, 2016). ’’Ауерхаус’’ - роман, який став бестселером. Автор захоплююче та співчутливо розповідає історію шести підлітків-ідеалістів, чия винахідливість є нічим іншим, як самозахистом від того, що відбувається довкола. Бо у своїй боротьбі за щастя вони стоять на смерть. Шість друзів і одна обіцянка: їхнє життя не повинне підпорядковуватись порядку ''народження-школа-робота-смерть''. Тому вони разом переїжджають до Ауергаусу. Школярська комуна – звучить нечувано. Але всі вони хочуть врятувати не тільки власні життя, а, передусім, життя кращого друга – Фрідера. Бо той взагалі не певен, що повинен і хоче жити.

В 2018 році Бов увійшов у шорт-лист престижної Літературної премії імені Інгеборг Бахман та отримав винагороду за друге місце від Німецького радіо за свій текст «SERPENTINEN», який ще не був опублікований. У 2019 році книга буде екранізована.

Роман є рекомендованим у німецьких школах для читання. Книга буде цікавою і для українського читача. Всіх, кого зацікавила книга, чекаємо у відділі обслуговування документами іноземними мовами.

Галина Дроздюк.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 166 | Додав: black | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]