Головна » 2018 » Липень » 22 » Богдан Коломійчук. Візит доктора Фройда
11:22
Богдан Коломійчук. Візит доктора Фройда

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) — український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова-2013» за історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож». Він а втор кількох збірок детективних оповідань .

Пропонуємо увазі читачів черговий роман з циклу пригод львівського комісара Адама Вістовича - «Візит доктора Фройда» . На що потрібно звернути увагу будь-якого потенційного читача, — перед ним знаходиться типовий «бульварний роман». З цієї точки зору «Візит доктора Фройда» повністю задовольняє всім критеріям таких творів: криваві злочини, бійки, жінки, еротичні сцени, є намагання створити якусь інтригу…

В 1904 році у Відні, а згодом і у Львові стається серія жорстоких і зухвалих убивств. Розслідування Вістовича перетворюється на безкомпромісну дуель між ним та вбивцею, якого преса нарекла Віденським Упирем. Несподівано свою допомогу комісарові пропонує вже славетний на той час віденський психоаналітик Зиґмунд Фройд. Однак для нього Упир — це передусім об’єкт для наукового дослідження, а вже потім злочинець… Все це перетворюється в такий собі інтелектуальний поєдинок між поліцейським і маніяком.

Автор, дбаючи про своїх читачів, забезпечив книгу довідником із давніми назвами вулиць та їх сучасними відповідниками. Проте, залишається незрозумілим, навіщо він це зробив, оскільки всі ці імена та назви так і залишаються іменами та назвами. Нічого нового з історії міста ми не дізнаємося. Сподіваємося, що роман знайде свого читача. Але головним персонажем цього твору вже зацікавилася кіностудія «Film.ua» і є надія, що розпочнуться зйомки серіалу під назвою «Лемберг».

Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 236 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]