Головна » 2017 » Травень » 18 » Богдан Коломійчук. Небо над Віднем
15:21
Богдан Коломійчук. Небо над Віднем

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) — український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу "Коронація слова-2013" за історико-авантюрний роман "Людвисар. Ігри вельмож". Хоча дебюти рідко бувають вдалими, адже їхні автори в основному маловідомі широкому загалу, "Людвисар", без перебільшення, – цікавий пригодницький історичний роман. В ньому є все: амурні авантюри, локальні й масштабні бої, містика, напівфантастичний підтекст. Також він є автором збірки детективних оповідань "Таємниця Єви" (2014). [
Пропонуємо увазі читачів нову книжку письменника "Небо над Віднем" . До неї увійшли детективний ретророман "Небо над Віднем" та повість "Остання справа комісара Вістовича". Роман розповідає про загадкові події, що мали місце у Львові, Будапешті та Відні в часи Першої світової війни. На виставці у місті Лева зникла одна із найцінніших коштовностей династії Габсбургів, яка до того ж має здатність змінювати плин часу. До справи береться львівська поліція на чолі з комісаром Адамом Вістовичем, а протидіє їм російська «охранка».

Головна сюжетна лінія роману крутиться навколо питання про зникнення діаманту з магічною дією. Звичайно, що у справі замішана жінка — молода, розкута та нахабна. Така, в присутності якої будь-який чоловік ладен втрати розум. Автор зумів створити цікаву, хоча і занадто казкову історію, іноді порушуючи правила детективів. Богдан Коломійчук наповнює сюжет яскравими образами, але в решті решт і сам заплутується хто є хто. Роман вражає стрімким захоплюючим сюжетом, гумором та правдивими історичними фактами. Пригоди героїв гармонійно доповнює оригінальна містика та зі смаком подана еротика. Роман можна назвати певною мірою провокативним і, скоріш за все, призначається для вікової категорії 16+. Але дуже добре на все мати свою думку.

Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 62 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]