Сніжинки, зірочки, гірлянди... - 5 Грудня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Грудень » 5 » Сніжинки, зірочки, гірлянди...
19:48
Сніжинки, зірочки, гірлянди...

Новий рік стрімко біжить нам на зустріч. Прийшла пора наповнювати чарами свій дім, офіс...Хочете знати, як створити святкову красу?
Автор книги пропонує створити святковий настрій власноруч!:

Моргунова К. П. Чарівні сніжинки, зірки, гірлянди. Вирізаємо з паперу. Модульне орігамі. Квілінг / К. П. Моргунова. – Х.: Клуб сімейного дозвілля, 2015. – 96 с.

У цій книзі містяться поетапні інструкції та детальні кольорові схеми й фотографії процесу виконання ажурних сніжинок, різнобарвних гірлянд, шести-, восьми- та дванадцятикінцевих зірочок... Ці вироби створені з різноманітних видів паперу: білого офісного, одностороннього і двостороннього кольорового, голографічного, жатого, металізованого, а також з гофрованого картону і смужок для квілінгу. Виготовлені вони в техніках: витинанки, оригамі, модульного оригамі та квілінгу. Завдяки докладним описам Ви без проблем виготовите різні за розміром і формою сніжинки та зірочки, а також різнокольорові гірлянди, які складаються як з окремих деталей, так і з більших елементів. Перемалюйте схеми обраних моделей на аркуш паперу і точно дотримуйтеся рекомендацій автора. Схеми сніжинок і гірлянд зображені в натуральну величину на тлі сітки, розмір квадратиків якої становить 5*5 мм; схеми зірочок пропонуються у зменшеному розмірі.

Всі представлені у виданні вироби об’єднує одне: завдяки своїй розмаїтості вони допоможуть Вам швидко прикрасити інтер’єр будинку до новорічних свят. Автор видання розповідає Вам про всі таємниці свого майстерства.
Завітайте до відділу інформації та документів виробничої тематики, книга чекає саме на Вас.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 62 | Додав: texnik | Теги: пркраси з паперу , своъми руками. сныжинки , новорычны прикраси | Рейтинг: 2.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]