Головна » 2018 » Липень » 23 » Автомобіль на підприємстві: правові аспекти утримання, обліку, використання
10:57
Автомобіль на підприємстві: правові аспекти утримання, обліку, використання

У сучасних умовах господарювання зростає роль обліку як функції управління підприємством. Транспортні підприємства мають певну специфіку виробничої діяльності, яка накладає відбиток на організацію та методику бухгалтерського (фінансового) і податкового обліку .

У посібнику Автомобіль на підприємстві: правові аспекти утримання, обліку, використання : практ. посіб. / упоряд. Д. Л. Лівшиц. – Київ : Центр учбової л-ри, 2016. – 232 с ., розглянуто комплекс питань бухгалтерського (фінансового) обліку і податкового обліку автомобілів на підприємстві – первинний, аналітичний та синтетичний облік рухомого складу, облік надходження та витрачення паливо-мастильних, запасних частин, проведення ремонтів, модернізацій транспортних засобів, отриманих доходів та понесених витрат, бюджетних дотацій на виконані послуги, а також аспекти звітності транспортного підприємства.

Практичний посібник розрахований на спеціалістів, викладачів та студентів вузів.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 209 | Додав: texnik | Теги: утримання , автомобілі , використання , правові аспекти , облік | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]