Головна » 2018 » Травень » 17 » Anthony Robbins. Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement = Необмежена міць: Нова наука особистих досягнень
15:25
Anthony Robbins. Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement = Необмежена міць: Нова наука особистих досягнень

Тоні Роббінс - американський автор і мотиваційний оратор. Широко відомий завдяки своїм інформаційним виступам і книгам по саморозвитку: “Необмежена міць: Нова наука особистих досягнень’’ і ‘’Розбуди гіганта всередині себе’’. Роббінс пише на теми мотиваційного спілкування і поліпшення відносин і інші. Почав свою кар'єру з навчання у багатьох мотиваційних ораторів і проведення семінарів свого особистого вчителя Джима Рона. Роботи Роббінса друкувалися у багатьох ЗМІ, У 2007 р він увійшов до списку «100 знаменитостей» журналу «Форбс». Включений в список “50 вищих бізнес-інтелектуалів світу’’ Інститутом стратегічних змін. Виступав в Гарвардській школі бізнесу і включений в список “200 вищих бізнес-гуру’’.

Багато починаючих підприємців черпають натхнення з книг і семінарів легендарного мотиватора Тоні Роббінса. Саме його виступи змушують людей подивитися на свою ‘’проблемну’’ситуацію з іншого боку, його цитати мотивують мільйони людей у ​​всьому світі щодня. Деякі з них:

‘’Секрет успіху - навчитися використовувати і неприємності, і задоволення, замість того щоб дозволити їм управляти вами. Якщо ви навчитеся використовувати їх за своїми правилами - ви будете контролювати своє життя, а якщо дозволите їм контролювати себе – програєте’’.

‘’Я все частіше розумію, що саме мої невдачі і падіння заклали фундамент мого сьогоднішнього існування і того життя, яким я насолоджуюся’’.

‘’Життя - безцінний подарунок, і воно пропонує вам безліч варіантів, привілеїв і можливостей, щоб зробити щось більше і стати кимось важливим’’.

‘’Рішення – вимірюється « новим кроком в майбутнє. Якщо ви не дієте, то ви нічого не вирішили ‘’.

‘’Єдина проблема в тому, що ми думаємо, що проблеми - щось погане. Насправді саме завдяки їм відбуваються зміни і сходження ‘’.

‘’Ваше минуле і ваше майбутнє - не повинні бути однаковими’’.

‘’У житті є 2 шляхи: натхнення і відчай’’.

‘’Якщо ти хочеш стати успішним, то знайди того, хто досяг успіху і повтори за ним - ти досягнеш його’’.

‘’Постійно удосконалюйтеся і ніколи не зупиняйтеся!’’

Ця книга може стати повсякденною шпаргалкою для кожного з нас. З книгою мовою оригіналу можна познайомитись у відділі обслуговування документами іноземними мовами.

Галина Дроздюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 201 | Додав: black | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]