Головна » 2016 » Березень » 14 » Англійські романтичні оповідання «жахів і таємниць» - Great British Tales of Horrors and Mystery
11:45
Англійські романтичні оповідання «жахів і таємниць» - Great British Tales of Horrors and Mystery

Цікавий посібник був подарований у відділ обслуговування документами іноземними мовами. Призначений для розвитку навичок читання англійською мовою та розрахований на учнів старших класів середніх шкіл та гімназій, студентів вищих навчальних закладів, а також осіб, які самостійно вивчають англійську мову.
До його складу увійшли популярні у 18 ст. твори так званого готичного роману «жахів та таємниць». Серед них зразки англійського готичного оповідання «Маддалена, або Доля флорентійців» Хораса Уолпола; уривок з роману Енн Редкліф «Таємниці Удольфо» під назвою «Покої з привидами»; оповідання Френсіса Летома «Водяна примара» та «Замок Лейксліп» Чарльза Метьюріна.
Ці твори дають можливість прослідкувати розвиток жанру від його витоків до сучасних трилерів науково-фантастичної літератури.
В оригінальних текстах зроблено деякі скорочення. До текстів додаються вправи для контролю розуміння прочитаного та засвоєння лексичного матеріалу, посторінковий коментар та словник.
Веремчук Олена
Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 169 | Додав: black | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]