Головна » 2019 » Липень » 30 » Андрій Кокотюха. Останній контракт
15:10
Андрій Кокотюха. Останній контракт

Літом минулого року на « Книжковому Арсеналі » дебютував новий гостросюжетний роман Андрія Кокотюхи «Останній контракт» , якій відразу ж був відмічений як «Лідер літа 2018». Книга побачила світ у видавництві «Богдан» у постійній серії «Детективна Агенція ВО», і ми пропонуємо її Вашій увазі.
Жанр роману Андрій Кокотюха визначає як гангстерський кримінальний роман – майже забутий, а точніше – майже не освоєний українськими авторами. За сюжетом, пара кілерів, колишній поліцейський Антон і колишня каскадерка Віта, беруть контракти на ліквідацію тільки «поганих хлопців». Та вони підміняють функції правосуддя. Але з часом їм набридло ризикувати життям, тож пара вирішила припинити небезпечний бізнес. Правда, для цього треба укласти останній контракт – і щось пішло не так…
«Українська версія Бонні і Клайда!» – так охрестив свого часу цю історію кінопродюсер Юрій Мінзянов. Роман написаний динамічно, кінематографічно, читається на одному диханні, за один вечір. І після прочитання може лишити те ж саме щемке відчуття, як після перегляду класичного фільму Люка Бессона «Леон-кілер».
«Насправді «Останній контракт» – не нова історія. Але вона вперше вийшла в книжковому форматі, ще й у суперобкладинці. Колись давно роман мав іншу назву і публікувався в журнальній, значно скороченій версії. Нинішні неспокійні часи показали: історії про найманих убивць та міжнародних кілерів знову актуальні в Україні. Тож ми з редакторами видавництва зробили абсолютно нову редакцію, а крім того я переписав текст більш, як на третину. Тому сміливо можна сказати: пропонується справді нова книга» ,– коментує автор.


Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 18 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]