Головна » 2018 » Жовтень » 27 » Андерсен Г.Х. Снігова королева = The Snow Queen
13:17
Андерсен Г.Х. Снігова королева = The Snow Queen

До відділу обслуговування користувачів документами іноземними мовами надійшли книжки для читання англійською мовою серії, яка так і називається «Читаю англійською».

Пропонуємо Вашій увазі книгу Андерсен Г.Х.Снігова королева = T he Snow Queen , якя відповідає вимогам чинної програми з англійської мови.

Книга містить адаптований текст популярної казки «Снігова королева» (1844) данського письменника Г. К. Андерсена(1805-1875). Хоча написана вона дуже давно, але залишається улюбленою казкою дітей і нині. У ній ідеться про дружбу Кая і Герди. Завдяки своїй душевній чистоті, доброті, самопожертві та відданості Герда змогла не лише повернути Кая додому, але й врятувати його серце і душу, що вкрала прекрасна, але холодна Снігова Королева.
Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння тексту, відпрацювати та закріпити лексику, сприяти розвитку мовленнєвих
навичок і творчих здібностей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов.
До книги додається англо-український словник.


У кінці книги подано підсумковий тест для перевірки розуміння прочитаного тексту.

Призначена для учнів загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, а також широкого кола читачів, які вивчають англійську мову самостійно .

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 102 | Додав: black | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]