АНАТОМІЯ КУЛІ - 1 Грудня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Грудень » 1 » АНАТОМІЯ КУЛІ
10:44
АНАТОМІЯ КУЛІ

Існує багато популярних статей про ефективність різних видів куль до мисливської гладкоствольної та нарізної зброї, але до цієї інформації необхідно відноситися упереджено.

Відомо, що в сучасному світі саме маркетинг відіграє велику роль у популярності товару, який, насправді не володіє тими якостями, які приписують йому маркетологи. Полювання за споживачем перевищило гонку озброєнь наддержав. І звичайно, не обійшло прагнення сучасних виробників до надприбутків таку виробничу діяльність як розробка і випуск боєприпасів для мисливської вогнепальної зброї.

Вибір калібру, маси і типу кулі залежить від того, на якого звіра і в яких умовах планується полювання, яка живучість дичини та її небезпечність для людини.

У журналі в статті автора Большаков В. Анатомія кулі / В. Большаков // Лісовий і мисливський журнал. – 2015. – № 5. – С. 38-40 , який знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики ви маєте змогу детальніше дізнатись про кулі, їх види та характеристики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 133 | Додав: texnik | Теги: мисливство , гладкоствольна зброя , нарізна зброя , вогнепальна зброя | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]