Головна » 2019 » Серпень » 14 » Агапєєва І. Троянди за колючкою
09:39
Агапєєва І. Троянди за колючкою

Ірина Агапєєва – сучасна українська письменниця, авторка гостросюжетних романів і художніх біографій. Роман «Троянди за колючкою. Сповідь про жіночу тюрму», яка шокує читачів своєю відвертістю і переказом того, що дійсно відбувається на території жіночих в'язниць. У книзі порушуються гострі питання недосконалості правосуддя і законодавчої системи в Україні, що і викликає такий інтерес до неї. Ця історія автобіографічна, пережита самою Іриною. Вона провела близько року в слідчому ізоляторі Сімферополя. Було це досить давно, близько 18 років тому. Лише через багато років Ірина наважилася написати роман. Сюжет такий: ввечері на Ірину та її брата, звичайних, молодих сімферопольців, напали якісь невідомі чоловіки, а дівчина спробувала захистити брата. Про те, що ті нападники були працівниками міліції в штатському, і що вони помилилися, переплутали Ірину та брата з тими, кого насправді шукали, молоді люди дізнаються згодом. І це ніяк не змінить їхньої долі. Ставши жертвами обставин, вони потрапляють до в’язниці й вийдуть на волю по амністії лише через рік. ЇЇ життя докорінно змінюється, плани на щасливе майбутнє також, а чекають інші правила, закони й незрозумілі «поняття»… Тепер її сусідки - злочинниці, чоловіки - лише охоронці, а домашні вихованці - щури.

Жінки, що побували «за колючкою» для більшості людей - тавровані, і не важливо як вони там опинилася, за що, що вони там пережили - «зечки» і все.

Хто допоможе головній героїні? Чи зміниться відношення людей до неї? Про це ви дізнаєтесь, коли прочитаєте роман « Троянди за колючкою».

Л. Савич

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 58 | Додав: читалка | Рейтинг: 4.0 / 3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]