14:24
Абетка кондитерського мистецтва
|
|
Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів: Абетка кондитерського мистецтва : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. – Київ : Кондор-Видавництво, 2016. – 497 с. Кулінарія - це велике мистецтво в якому значне місце посідає кондитерська справа. Борошняні кондитерські вироби мають велике значення в харчуванні населення, і тому в сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається належна необхідність у розширенні й оновленні їхнього асортименту . Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини . У даному посібнику наведено класифікацію борошняних кондитерських виробів та їхню харчову цінність, подано характеристику використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описано технологію оздоблення борошняних кондитерських виробів, дано характеристику інвентарю, умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів. Навчальний посібник буде корисним для учнів коледжів, технікумів, професійно-технічних училищ, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих навчальних закладів. Марія Новікова |
|
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|