Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 28 » Абетка кондитерського мистецтва
14:24
Абетка кондитерського мистецтва

   Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів: Абетка кондитерського мистецтва : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. – Київ : Кондор-Видавництво, 2016. – 497 с.

Кулінарія - це велике мистецтво в якому значне місце посідає кондитерська справа. Борошняні кондитерські вироби мають велике значення в харчуванні населення, і тому в сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається належна необхідність у розширенні й оновленні їхнього асортиментуШукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини.

У даному посібнику наведено класифікацію борошняних кондитерських виробів та їхню харчову цінність, подано характеристику використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описано технологію оздоблення борошняних кондитерських виробів, дано характеристику інвентарю, умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів.

Навчальний посібник буде корисним для учнів коледжів, технікумів, професійно-технічних училищ, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих навчальних закладів.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 24 | Додав: texnik | Теги: технологія виробництва, кулінарія, кондитерське мистецтво, борошняні вироби | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]