Головна » 2019 » Січень » 22 » Абетка для дітей
11:45
Абетка для дітей

Берестяний О. Схвильований світ / О. Берестяний. – Рівне : Волин. обереги, 2018. – 40 с.

«Схвильований світ» - нова, дивовижна, неймовірно цікава книга рівненського поета Олександра Берестяного.

Олександр Берестяний – член Національної спілки журналістів України, автор поетичних збірок «Абетка почуттів», «З чиєїсь легкої руки», «Ще не вечір», колективних збірників поезій «Майдан. Війна», «Революція гідності». І ось нещодавно у світ вийшла перша його дитяча книга «Схвильований світ» у видавництві «Волинські обереги». Письменник з почуттям гумору змальовує словом веселковий всесвіт рідної української мови. Оригінальним у виданні є те, що всі слова віршів починаються на одну і ту ж літеру і водночас використовуються поширені англійські фрази. Вдалим доповненням до видання є прекрасні ілюстрації Юлії Горшеніної.

Завдяки такому оригінальному підходу книга сприятиме кращому орієнтуванню у мовному просторі як батьків, так і дітей, а сучасні вірші на несподівані теми зацікавлять сучасних школярів пізнавати цей неймовірний схвильований світ.

Отож, переглянути та прочитати ці повчальні та веселі вірші можна у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, а саме у відділі акумуляції краєзнавчих документів та бібліографії.

Підготувала Люльчук А. М.

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 168 | Додав: kraeznavzi | Теги: дитяча книга , література дитяча , англійські фрази , вірші | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]