Головна » 2017 » Вересень » 30 » 10 ТЕХНОЛОГІЙ МАЙБУТНЬОГО
14:02
10 ТЕХНОЛОГІЙ МАЙБУТНЬОГО

Яким би ми не уявляли майбутнє, воно точно буде технологічним. Інновації можуть змінити до невпізнання і світ, і нас самих. Однак, з упевненістю можна сказати, що головна мета всіх винаходів – зробити наше життя комфортнішим. Працівниками журналу Винахідник та раціоналізатор підготовлено чудову статтю про 10 технологій майбутнього, і пропонують ознайомитись із ними .

Швидкі роботи – в найближчому майбутньому роботи будуть нас оточувати в якості помічників, вихованців, можливо друзів і партнерів.

Нейроморфні чіпи. Вчені створили штучну систему обробки даних, яка складається з невеликих плат, що грають роль нейронів нашого мозку. Розробка нейроморфних чипів допоможе створити надшвидкісний і надефективний процесор, який будуть використовувати смартфони, комп’ютери і можливо, роботи.

Вакуумний потяг Hyperloop . Ідея створення подібного потяга витала в повітрі багато десятиліть, поки Ілон Маск не наважився втілити її в життя.

Вертикальні ферми – це загальна назва для спеціального комплексу, що являє собою багатоповерхову висотну теплицю. Такі ферми вже існують та демонструють високу ефективність. Найбільша на сьогоднішній день вертикальна ферма – в Японії.

Модульні будинки. Одні з головних тенденцій останніх 10-ти років. Прагнення людей перебратися в міста з комфортнішим проживання призводить до подорожчання нерухомості. Модульні будинки зроблять житло доступнішим.

Детальніше про ці та інші технології майбутнього можете дізнатись прочитавши статтю 10 технологій майбутнього // Винахідник і раціоналізатор. – 2017. – №3. – С. 2-4.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 240 | Додав: texnik | Теги: модульні будинки , нейроморфні чіпи , технології , вакуумний потяг , швидкі роботи , майбутнє | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]